dissabte, 12 de gener de 2019

BEYONCE i JAY-Z AL MUSEU DEL LOUVRE DE PARÍS.


"Una delícia audiovisual" que va reunir l'art, la moda i la música i que va tenir com a escenari principal al Museu del Louvre. En l'actualitat, acumula més de 148 milions de visualitzacions a YouTube i a més, es va conèixer l'abast del seu impacte amb un altre interessant dada.

Ara, amb el tancament de l'any, el famós Museu del Louvre, acaba de fer públic les seves dades referents a 2018 amb els que va batre un rècord. I és que el Louvre ha rebut més de 10 milions de visitants, el que suposa un 25% més d'afluència que l'any anterior. Una xifra amb la qual també va superar la seva pròpia marca de 2012 quan va acollir a 9,7 milions de persones. La xifra assolida pel recinte el 2018, i que el consagra com el més visitat del món, és la més alta per a un museu d'aquest tipus. Supera el Metropolità de Nova York i al Nacional de la Xina. Jean-Luc Martinez, el seu director, va declarar que cap altre va aconseguir arribar a aquesta xifra fins a la data.

Sobretot, una dada que el museu atribueix en gran mesura a 'Apeshit' és que també va aconseguir la xifra més alta de visitants joves. Més del 50% de les persones que van recórrer els seus passadissos en 2018 van ser menors de 30 anys. Una dada que el Louvre pretén mantenir amb visites nocturnes gratuïtes el primer dissabte de cada mes.

FONT: larepublica.pe

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada