dilluns, 25 de març del 2019

When it comes to communication anything is possible.


empresa australiana de telecomunicacions OPTUS.

L'empresa australiana de telecomunicacions Optus demana: "Què passa si s'escriu una cançó d'amor per a una balena i una orquestra surt a l'oceà per tocar-la?" El director de cinema David Denneen va treballar amb el compositor Bruce Heald i un grup de música de cambra especialment seleccionat. per interpretar música que podrien apreciar tant les balenes com els humans.
Una orquestra va ser col•locada en una barcassa amb un equip de pel•lícules i va ser enviada a la serenata de les balenes, emulant els sons que fan les balenes joràvoles mentre migraven per la costa de Queensland. "Quan es tracta de comunicació, tot és possible".
La campanya publicitària i en línia de la televisió està inspirada en la col•laboració de la investigació acústica de Humpback, un projecte col•laboratiu entre investigadors de la institució oceanogràfica Scripps (SIO), la institució oceanogràfica Woods Hole (WHOI), l'organització de la ciència i la tecnologia de la defensa australiana (DSTO), i Universitat de Queensland (UQ).

FONT: http://theinspirationroom.com/daily/2009/optus-whale-song/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada